2012


Tiden går sådär fruktansvärt fort igen. Ännu ett år har gott, jag fyller snart hela 23 år.


Jag började året med att avsluta min tillfälliga Stockholmsperiod, ett år av utmaningar som jag aldrig hade kunnat drömma om innan. Som stärkte och utvecklade mig till en mycket mer självsäker människa, som vågad tro på sig själv.
Jag ångrar inte en sekund att jag vågade ta steget att flytta även att det var det svåraste jag någonsin gjort, att flytta 30 mil från min älskade familj, det var många tårfyllda farväl och ensamma stunder.

 
Väl hemma i småland igen började en intensiv och lärorik period på Willys i Växjö, mina mål och ambiotioner känns inte längre ouppnåliga men privatlivet har ofta fåtts lägga åt sidan då jobbet har varit prioriet nummer ett. Men när man ser att det ger resultat så får man se till helheten och målet, om jag sliter arslet av mig nu kommer det betala sig i framtiden.
"Good things come to those who wait, Good things come to those who work their asses of and never give up!"
 
 
Ibland så kommer och går fina personer i ens liv, det behöver inte innebära att man inte längre tycker om personen utan man kanske bara har växt ifrån varanadra, man har olika mål och ambitioner eller helt enkelt inte vet varför man inte umgås längre.
När jag kom hem från Stockholm kände jag mig väldigt ensam, min bästa vän Kim bodde på västkusten, Offä och jag hade inte pratat med varandra på mer eller mindre två år, Anessa bodde i Örebro och resten av min umgängekrets hade bara glidit bort. Men när vissa försvinner öppnas nya möjligheter upp jag träffade världens härligaste bartender Alex som förgyllde min sommar, klippan Jennifer som gjorde den första tiden i Växjö uthärdlig. Men min stora räddning det här året var när jag presenterades för Sofia! var länge sedan jag träffade en så stark och fin människa som jag bara inte kunde låta bli att få som vän!
 
 
Nu gäller det bara att blicka framåt, sätta nya mål och jobba på dem som jag inte är klar med. 2013 kommer ha svårt att nå upp till 2012 nivå, men det blir vad man gör det till.
Våga tro på sig själv och våga satsa på sig själv och sätta sig själv först det var vad 2012 handlade om.
2013 ska jag jobba på min tilit till andra människor, att våga släppa på kontrollen och ibland bara leva för stunden.
 
Mamma, Blondie, Alexander, Natalie, Pappa, Ally, Kim, Offä & Sofia ni är guld i mina ögon.

RSS 2.0