...

Orka killar, seriöst. Större assholes får man leta efter.

closing time.

Har noll lust att jobba i morgon, eller på torsdag, eller på fredag! tre dagar kvar till långledigt och pengar på kontot. Så jävla viktigt. Hem till mina älskade och bara njuta! ååå vad jag längtar hem nu. Min fina familj, som har fått gå igenom så mycket men vi är fortfarande tillsammans.

Jag lät det gå, sväva på moln.

Ikväll känner jag mig väldigt, väldigt ensam. funderar lite på hur det blev såhär, vilka beslut var det som formade framtiden. vilka beslut kommer jag fatta innan året är slut. Jag vet inte vad jag vill. Jag är världens sämsta på att ta beslut och stå fast vid dem, jag gillar helt enkelt bara att göra vad som faller mig in för dagen. Jag är fruktansvärt impulsiv och ändrar ofta vad jag bestämt mig för typ 100 gånger. Därför tycker jag att det är extremt svårt just nu, eftersom det är så skönt att stå på egna ben och klara mig själv. Och storstadslivet är awesome, men ensamt. därför bestämmer jag mig för att jag vill hem, för att sedan ändra mig jag vill inte hem jag vill va kvar här, eller nej varför inte någon annan del av landet, nej hem till skogen, eller ett annat land kanske? Ja det är svårt när man inte vet vad man vill och kan göra precis vad man vill, jag har absolut ingenting som begränsar mig, ingen alls.

Förklara för mig, någon?

Jag förstår verkligen inte hur dem tänker, och det är ju inte bara en! jag verkar vara dömd till världens struligaste kärleksliv! Men hur tråkigt vore inte livet om allt gick som planerat!

Nu ska jag mysa ner mig i min onepiece, så slien efter dagens arbetspass. Skulle egentligen varit ledig onsdag och torsdag denna vecka men fick extrapass på Willy:s Hemma butiken på Götgatan, mer timmar tackar jag ju inte nej till!

peaceee.

Men baby, om det bara var så enkelt!


Söder är bra, hemma bäst!



Jag älskar friheten. Att kunna göra precis vad jag vill. Jag har hela livet framför mig. Jag behöver inte ta några beslut just nu, det tar den tid det tar och under tiden tänker jag leva livet.

working 9 to 5

var rätt ledsen igår, men idag är allt lite bättre, det är inte bara skit att bo i Stockholm, älska kollektivtrafiken, utelivet, utbudet överhuvudtaget! kunna gå på bio när man vill och ja allt! Sånt finns inte hemma. Men man har ju bra dagar och dåliga dagar. thats life lixom!
har nu jobbat 5 av 7 arbetsdagar den här veckan, skönt o ha fullt upp, men ibland saknar jag lite att bara ha en ledig dag och kunna ta med Ally till stallet och bara njuta!
Har skickat iväg en ansökan idag, vore lite kul om man fick något svar. Men man ska inte hoppas på för mycket för då är det så lätt att bli alldeles för besviken då. sovdags nu, jobb i morgon igen, kassapass hela helgen, kuuuuuul. det blir mycket roligare när det är 100%ob iaf!

torsdagsångest...

Idag är jag bara så himmla ledsen. Och det värsta är att jag har inget att vara ledsen över egentligen bara onödiga känslor som varje gång fuckar up mitt liv, jag har ju ett bra jobb, någonstans att bo och jag borde leva livet. men jag känner mig så jävla ensam, jag vill hem. jag vill va med folk som tycker om mig och som inte ljuger för mig hela tiden. Skott i pannan på dem och hoppas på att jag aldrig behöver prata med dem igen. För min sinnesfrids skull så vore det så skönt om man bara kunde radera saker som man kan göra på datorn & telefonen. Men jag ska inte falla för det igen. Nu får det vara nog. Aldrig mer.

Kärlek till dem som gör det här uthärdligt!

RSS 2.0