Innan eftertänksamheten har raserat hela natten.

Idag har jag varit på Helheten här i Mörby centrum. Det blev en braziliansk vaxning samt benen! Trodde att det skulle göra sjukt mycket ondare, men det var fortfarande inte skönt iaf! haha ska prova en tre fyra gånger till för att se om det funkar bättre än att tragla med rakhyvlarna.
Idag lyssnar jag på Lars Winnerbäck han är kung!

Första advent.


Höll på att säga att i morgon är det första advent, men det är ju faktiskt idag när jag kollade på klockan. Då blir min fråga, vart är snön? Det ska ju vara typ en meter snö, minst, och i alla fall några minusgrader så det inte blir slask! Förövrigt, Vintern är nog den årstiden jag gillar bäst! Jag älskar snön, julen, att man kan mysa ner sig inomhus utan dåligt samvete. Mysfaktor på hög nivå det är det bästa!
Funderar på om jag kan hitta någon som vill följa med mig på julmarknad också, tycker det vore kul att kolla in julmarknaden som dem har på skansen. Ska försöka göra det nästa helg! När det också vankas julbord med Willys Hemma och diversa andra! Ser jag fram emot! försöka mig på en shoppingdag och inhandla mig en ny klänning och ett par skor kanske! något måste man få belöna sig med :)

Helg mitt i veckan, jobb hela helgen!

Ledig i två dagar, sovardag i onsdags och idag var jag helt enkelt för uttråka för att inte göra något! Drog igång och putsade några fönster och sedan blev det bak! Muffins & kanelbullar, luktar genast mycket mer hemtrevligt då!

Imorgon drar jobbarhelgen igång med! skönt!

Fuck you man, you suck!

Skyll dig själv när du beter dig som ett asshole!

Min prinsessdröm.



Svårt beslut om man ska sälja sin balklänning eller inte, jag älskar min klänning, men vad ska jag ha den till?

För mycket av det goda.


Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm Efter en veckas semester! har varit helt underbart & vara hemma. Men sen är det bara 7 veckor kvar i storstan.  Awesome!

Gårdagen var förövrigt så jäkla rolig! kanske lite för mycket av det goda men det gick ju bra endå.

Senaste nytt!


Semesterveckan är snart över, vill inte tillbaka! Men vi har en fullspäckad helg framför oss först, imorgon Metropol med gamla tjejkompisar så jävla länge sen. Längtar sönder. Absolut vodka citron ligger redan på kylning bäääeest! Måste ta mig bort till W för att inhandla groggvirket bara.

Latest update i korthet
Har sagt upp mig från jobbet och mitt rum i Stockholm, jobbar t.o.m nyårsdagen då det är inventering.
Har köpt en lägenhet i Hultsfred.
Har fått en tillsvidare anställning på Willy:s i Växjö som brödansvarig, 35h/veckan.

Ja typ det är väll vad som hänt. Anledningen att jag inte vill bo kvar i Stockholm är het enkelt att jag inte trivs med privatlivet och det enda jag gör är att jobbar eftersom jag älskar mitt jobb och har världens bästa arbetskamrater som jag kommer sakna så himmla mycket. Men att inte ha några vänner, ingen familj och ingen Ally är helt enkelt för mycket negativt för att stå ut.

& ja måste tillägga att så jävla omoget. Att jag inte får umgås med mina vänner som jag känt länngre än du känt honom. Nej, crapy stil. Men finns ju helt enkelt inget att göra åt det. Tycker bara att det är så jävla tråkigt att vänner bara försvinner för en sån skitsak.

RSS 2.0